Micro skin polish

MedCos MicroSkinPolish
De nieuwste innovatie is de wereldwijd unieke MedCos MicroSkinPolish. Met de MedCos MicroSkinPolish worden uitzonderlijke en niet te evenaren resultaten behaald op het gebied van huidverbetering. Rimpels, grove poriën, acnélittekens, een verouderde of verslapte huid en zelfs striae behoren vanaf nu tot het verleden!

MicroSkinPolish
Rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken, een verouderde of een verslapte huid? Tot voor kort dachten we dat je voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch chirurg terecht kon. Nu weten we dat de gecertificeerde MedCos Partner ook een geweldig resultaat kan bereiken op een milde en pijnloze manier... Met de revolutionaire MedCos MicroSkinPolish!

De MedCos MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen technologieën in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging:

Microdermabrasie
LowLevel Therapy (Cold Laser) in combinatie met hoogwaardig hyaluronzuur.
Polishing the Skin i.c.m. vitaminen, anti-oxidanten en een beschermingsfactor

Een behandeling duurt ongeveer 40 minuten. Het resultaat na een kuur van ongeveer acht behandelingen: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid. Met een onderhoudsbehandeling van een keer per vier weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam! VOOR DE MSP BEHANDELINGEN VERLENEN WIJ IN DE MAANDEN JANUARI EN FEBRUARI 15% KORTING!

Voor meer informatie, zie www.medcos.nl

 

Massique Schoonheidssalon - Dr A Kuyperweg 14 - 4153XB - Beesd - 0345 683723